Coloma Fuster Rechach
per en 8 Març 2012
1,635 Vistes
Cuina a l’aula
 
 
 
Recepta: Lasagna vegetal
 
 
Ingredients:
 
8 làmines de lasagna d'espinacs
18 xampinyons frescs
1 carbassó
10 espàrrecs de marge
1 ceba gran
200 g d'espinacs
100 g de formatge ratllat
3 cullerades soperes de tomàtiga fregida
Llet de soja
Farina
 
Preparació:
 
Posar en una pella la ceba filetejada fina amb oli d'oliva. S'ofega una mica i s'afegeix el carbassó a rodanxes (també fines), els espàrrecs tallats i els xampinyons laminats.
Quan estiguin gairebé fets, s'afegeixen els espinacs i es barreja tot i es posa la tomàtiga.
En la barreja i sense retirar del foc s'afegeixen 3 cullerades de postres de farina barrejant bé amb els ingredients. Seguit la llet de soja fins que creixi l'arrebossat i es retira del foc.
En un motlle alt i rectangular es posen 2 làmines de la lasagna i a sobre el farciment, després dues làmines de lasagna i el farcimen; així fins a completar el motlle, acabant amb làmines de lasagna.
S'empolvora per sobre el formatge ratllat i es fica al forn durant:
20 minuts. Finalment, gratineu
15 minuts.
 
 
 I per a la pròxima edició: Macarrons a la bolonyesa!
Sigues el primer a qui li agrada això.
Yuki Soma
xe, gràcies per la recepta. ja et diré com em surt =P
8 Març 2012