Coloma Fuster Rechach
per en 24 Maig 2012
796 Vistes

 

Ingredients:

 

-2 ous

-1/2 tassó d’aigua

-100-150 gram. de sucre

-50 gram. de mel o caramel líquid

-200 gram. de farina

- una cullereta de bicarbonat o llevadura.

 

 

Com es prepara:

 

Mescla els ous i el sucre.

Afegeix l’aigua.

Remena-ho bé fins que quedi ben espumós.

Afegeix la mel o el caramel líquid i remena-ho.

Afegeix la ferina amb la llavadura; remena-ho ben remenat.

Si vols, pots afegir un poc de canyella.

Ha de quedar ben homogeni.

Deixa'l reposar durant uns 5 minuts.

Posa una pella al foc i posa-li una gota d’oli.

Amb una cullera poseu al foc i quan estigui amb bimbolles és hora de donar-li la volta.

A cada dorayaki se li pot posar nocilla o una confitura; posa un altre dorayaki al damunt de l’altre. 

Bon profit.

Sigues el primer a qui li agrada això.