Coca del Somni de Broust
Petita nota: Broust és una ciutat situada als Països Baixos. Si t’agrada el coco, aquesta serà la teva recepta secreta!
INGREDIENTS è
Per al pastís:
• 4 ous
• 300g de sucre
• 250g de farina
• 3 cullerades de llevat en pols
• 1 cullerada de sucre groc o vainilla
• 2dl de llet
• 50g de mantega
Per a la cobertura:
• 100g de mantega
• 150g de coco ratllat
• 225g de sucre moreno
• 1/2dl de llet
PROCEDIMENTSè
Batre molt bé els ous amb el sucre. Afegir a la farina tamisada, el llevat i la vainilla. Calentar la llet amb mantega de 38º a 40º i mesclar lentament amb la massa.
Cobrir un motlle de les mesures 5x22x30cm amb paper de forn. Introduir la massa i enfornar 20 minuts a 220º precalentant en la part mitjana.
Cobertura de coco :
En una cassola mesclar tots els ingredients indicats a la part superior i dur a bullir sense deixar de mesclar.
Extreure el pastís i pujar la temperatura del forn a 225º. Cobrir amb la cobertura de la coca i entornar altres 5-10 minuts en la part mitjana del forn.