Coloma Fuster Rechach
per en 31 Maig 2012
715 Vistes

 

Ingredients:


Pasta filo
Oli
3 Cebes petites
2 pastanagues
mitja albergínia
mig carbassó
100 grm. de gambes pelades
sal
Farina (opcional)
mantega

 

 

Preparació:

Per fer el farcit es fa un sofregit amb les cebes, les pastanagues, l’albergínia i el carbassó tot ben ratllat. Quan ja porti més o menys una hora a foc lent se li afegiran les gambes tallades en tres parts cada una i es deixarà uns 20 minuts fins que estiguin fetes. Si veieu que el sofregit està molt líquid podeu afegir-li una cullerada de farina per espessir-ho.

Un cop tinguem el farcit llest només caldrà fer els rotllets. Per fer-ho s’agafarà una làmina de pasta filo i es tallarà en dues parts verticalment. S’agafarà una de les dues parts i s’untarà amb mantega desfeta. Es posarà una mica de farcit a un dels extrems i es doblegaran els dos costats del rectangle més llargs per tal que desprès no surti el farcit. Es  començarà a donar voltes fins que quedi un rotllet.

Es posarà al forn a 150º fins que hagin agafat una mica de color.

Sigues el primer a qui li agrada això.
no posau ni un foto ...
31 Maig 2012