Coloma Fuster Rechach
per en 5 Juny 2012
1,505 Vistes

 

xurros

 

Ingredients:

  • 250 mL d'aigua
  • 25 g de mantega
  • 250 g de farina
  • una cullerada sopera de sucre
  • unes gotes de vainilla líquida
  • una mica de ratlladura de llimona
  • un pols de sal
  • sucre

Preparació:

En un cassó, s'hi posa l'aigua amb la mantega, la sal, la ratlladura de llimona, la vainilla líquida i una cullerada sopera de sucre. Es remena i quan arrenqui al bull, s'hi afegeix la farina tamisada de cop i es continua remenant enèrgicament amb una espàtula de fusta. Si la massa queda molt dura, s'hi pot afegir més aigua. Al final, la massa s'ha de desprendre de les parets del cassó i ha de quedar tota una bola unida. Es retira del foc i es col·loca dins una màniga pastissera amb el broquet arrissat gran. Es couen els xurros amb oli ben calent fins que siguin rossos. Es deixen refredar sobre paper absorbent i s'ensucren.

Bon profit!


Sigues el primer a qui li agrada això.